Menu

Hoe de nieuwe generatie digitale monteurs utility bedrijven kan helpen bij het verhogen van hun klant tevredenheid, medewerker tevredenheid en efficiëntie.

IDC voorspelt dat tegen 2020 serviceorganisaties voor 80% van hun omzetgroei afhankelijk zullen zijn van het aanbod van digitale diensten. De nieuwe generatie digitale monteurs zal de sleutel vormen in deze digitale transformatie van servicewerkzaamheden. Deze digital field worker biedt utility bedrijven de mogelijkheid om zich te onderscheiden met uitzonderlijke dienstverlening, creëert nieuwe mogelijkheden om grip te krijgen op kosten & opbrengsten en biedt kansen om een aantrekkelijke werkgever te worden voor nieuw talent. Kortom, de digitale monteur heeft het potentieel om de katalysator te zijn waarmee utilities digitale technologieën kunnen gebruiken om organisatie breed succes en groei te verhogen.

Lees in het bijgevoegde whitepaper meer over deze trend en over hoe de digital field worker uw organisatie kan helpen nieuwe inkomsten bronnen aan te boren!

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bezoekadres:
Rompertdreef 1b
5233 ED ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving
Tel. +31 (0)73 730 33 10

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.