Menu

Mobility is dé manier voor serviceorganisaties om hun medewerkers op het juiste moment van de juiste informatie te voorzien, zodat zij efficiënt en effectief hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarbij is realtime toegang tot additionele informatie van cruciaal belang. Door de directe invoer van gegevens wordt belangrijke informatie direct vastgelegd zodat deze beschikbaar is voor de gehele organisatie. Oog in oog met de klant leidt correcte informatie over de klant, het asset en de werkzaamheden tot een optimale klantervaring zonder frustraties. Het resultaat is een tevreden klant die snel en efficiënt geholpen kan worden door een servicemedewerker die zich kan focussen op klantbeleving en daarmee een echte ambassadeur is van uw organisatie.

Voordelen van mobiele afhandeling:

  • Realtime inzicht zorgt voor directe communicatie tussen het veld en de backoffice zodat elke serviceorder snel, veilig en correct afgehandeld kan worden.
  • Minder administratie door automatisch voorstellen van verbruikte uren en materialen, zodat deze informatie snel en accuraat verwerkt kan worden zonder veel extra inspanning.
  • Meer netto sleuteltijd door minder administratieve last.
  • Verhoging first time fix door realtime toegang tot additionele informatie, zoals updates van de voortgang, beschikbaarheid van materiaal of ondersteunende documentatie.
  • Verhoging datakwaliteit door invoer aan de bron en wizard gedreven afhandeling gebaseerd op voorgedefinieerde workflows.
  • Eenvoudig uitbreidbaar met aanvullende apps voor bijv. het invullen van veiligheidschecklijsten, het tonen van beschikbaarheid van materiaal, materieel of collega’s en het monitoren van de teamprestatie.
  • Responsive en device onafhankelijke userinterface, gebaseerd op moderne technologie

Wilt u meer weten over ClickSoftware’s mogelijkheden voor Mobiele afhandeling, klik dan hier.

Bekijk ook onze andere oplossingen

Strategische Planning & Forecasting

Meer info

Planning, Dispatch & Scheduling

Meer info

Customer Engagement

Meer info

Mobiele Afhandeling

Meer info

Artificial Intelligence

Meer info

Augmented Reality

Meer info

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bezoekadres:
Rompertdreef 1b
5233 ED ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving
Tel. +31 (0)73 730 33 10

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.