Menu

Het verlenen van goede service biedt een service dienstverlener de ideale manier om klanten te werven en behouden. De meest voor de hand liggende manier om de servicebeleving van de klant te verbeteren is het gemak, de snelheid en de transparantie waarmee de service verleend wordt, te verhogen. En dat is waar planning en dispatch een cruciale rol spelen. Onze planning en dispatch oplossingen bieden vooruitstrevende technologische ondersteuning voor het planningsproces. Het combineert meerdere bekende en bewezen planningsalgoritmes en –aanpakken met praktische input vanuit planners, management en het veld om de juiste intelligentie te bereiken voor een optimale planning. Het kwaliteitsniveau dat hiermee bereikt wordt, is uniek in de markt.

Een goed FSM systeem heeft de volgende mogelijkheden op het gebied van Planning & Dispatch:

  • Geautomatiseerde optimalisatie die zorgt voor verbeterde operationele efficiëntie en focus op de juiste bedrijfsdoelstellingen.
  • Intelligente, realtime notificaties bieden context-gebaseerde aanbevelingen voor complexe beslissingen met focus op de productiviteit van buitendienstmedewerkers.
  • Een overzichtelijke User Interface zorgt voor snelheid en gebruiksvriendelijkheid met intuïtieve, visuele tools die het planproces ondersteunen en de planner ontlasten.
  • Voorgedefinieerde service logica gebaseerd op onze best practices zorgen voor een snelle implementatie van een gecontroleerde en volledig geautomatiseerde planning.
  • Door KPI-gedreven aanbevelingen en rapportages is altijd de actuele benodigde capaciteit inzichtelijk om de afgesproken responstijden en SLA’s na te kunnen komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor Planning & Dispatch in een product als ClickSoftware, klik dan hier.

Bekijk ook onze andere oplossingen

Strategische Planning & Forecasting

Meer info

Planning, Dispatch & Scheduling

Meer info

Customer Engagement

Meer info

Mobiele Afhandeling

Meer info

Artificial Intelligence

Meer info

Augmented Reality

Meer info

Contact

Meer weten? Neem contact met ons op.

Bezoekadres:
Rompertdreef 1b
5233 ED ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving
Tel. +31 (0)73 730 33 10

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.